Bunuri returnate

RETURNAREA MĂRFURILOR ÎN TERMEN DE 14 ZILE

Dacă sunteți consumator, conform § 1829 din Codul civil (Legea nr. 89/2012 Coll.), aveți dreptul de a returna bunurile achiziționate fără a indica un motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii bunuri. De asemenea, aveți dreptul să plasați o comandă prin Internet cu o colecție personală la unul dintre magazinele noastre fizice.


Dacă nu sunteți consumator, adică cumpărați bunuri în cadrul activității dvs. de afaceri sau antreprenoriale (care se decide prin numărul codului de identitate de pe documentul de achiziție), nu aveți dreptul de retragere, întrucât legea nu prevede prevede această posibilitate.

UNDE ȘI CUM SE RETURNEAZĂ BUNURILE

Vă puteți exercita dreptul de a returna bunurile în scris prin retragerea din contract și trimiterea bunurilor la adresa indicată pe factură.

Vă rugăm să împachetați bine bunurile returnate, astfel încât să nu fie deteriorate în timpul transportului.

Vă rugăm să readuceți bunurile la starea inițială, dacă este posibil, pentru a evita o posibilă reducere a rambursării cu costurile suportate pentru readucerea mărfurilor la starea inițială.

Vom trimite banii pentru mărfuri în contul dumneavoastră bancar cât mai curând posibil, în cel mult 14 zile de la retragerea din contract, dar nu înainte ca bunurile returnate să fie livrate înapoi la departamentul nostru de reclamații (sau înainte de a dovedi că bunurile ne-au fost deja trimise) . În acest caz, costul returnării mărfurilor este de partea cumpărătorului.

Mai jos puteți descărca un model de document pentru retragerea consumatorului din contractul de cumpărare, pe care îl completați cu datele dumneavoastră și îl trimiteți în prealabil sau împreună cu marfa.

BINE DE STIUT

Ambalajul nu este necesar
Ambalajul nu face obiectul achiziției sau o parte a articolului achiziționat. Cu toate acestea, WWW.ATAKT.RO are dreptul la rambursarea costurilor efectiv suportate pentru returnarea bunurilor. Aceste costuri sunt întotdeauna evaluate individual și, ca atare, sunt apoi încasate clientului și compensate cu cantitatea de bunuri returnate.

Puteți încerca produsele
, dar acestea nu ar trebui să prezinte nicio uzură evidentă. Bunurile pot fi folosite, dar este necesar să ne gândim la costurile care vor fi WWW.ATAKT.RO refacerea bunurilor la starea inițială și care pot fi necesare pentru plată.

Veți evita să percepeți aceste taxe dacă readuceți ei înșiși bunurile în starea inițială (curățare, montaj, ambalare corectă etc.) În ceea ce privește diversitatea mărfurilor, fiecare caz de retragere din contract este tratat individual.

Exemplu: Un client comandă și cumpără o imprimantă, o pune în funcțiune acasă, imprimă o fotografie și constată că imprimanta nu își îndeplinește cerințele. Cu toate acestea, el o utilizase deja și a început cerneala furnizată cu el. Nu se pierde nimic, utilizarea nu inceteaza dreptul de retragere din contract, dar consumatorul ar trebui sa plateasca pentru materialul consumat.

Respectarea termenului de 14 zile
Pentru a respecta termenul, este determinant momentul transmiterii retragerii din contract. . Perioada de retragere este astfel considerată a fi menținută dacă consumatorul trimite o notificare comerciantului în timpul retragerii că acesta se retrage din contract.

Perioada de retragere din contract durează 14 zile calendaristice, nu zile lucrătoare, și începe în următoarea zi calendaristică de la primirea bunurilor de către consumator.(ex. daca clientul preia marfa vineri, perioada de retragere se calculeaza de sambata inclusiv).

Puteți trimite o retragere din contract în mod electronic la adresa de e-mail info@msbox.cz

În cel mai scurt timp posibil după trimiterea acestei retrageri, trebuie să ne predați bunurile achiziționate. În acest caz, nu există dreptul la rambursarea costurilor necesare legate de transportul mărfurilor către vânzător.

CE ACTE SA ATASEZ?

Vă recomandăm să atașați întotdeauna un document cu bunurile returnate, care confirmă că ați achiziționat bunurile de la noi și ne facilitează identificarea bunurilor și a cererii.

Cea mai bună opțiune este să trimiteți retragerea consumatorului din contractul de cumpărare și documentul de cumpărare pe care l-ați primit la adresa dvs. de e-mail sau direct cu marfa. Mai jos puteți descărca un exemplu de document pentru retragerea consumatorului din contractul de cumpărare.

CE BUNURI NU POT FI RETURNATE DELOC?

În special, consumatorul nu se poate retrage din contract prin lege:

Excepție fac cazurile în care retragerea din contract este convenită în mod explicit.

SCURTĂ PREZENTARE GENERALĂ LA SFÂRȘIT

DESCARCA

MODEL DE DOCUMENT - Retragerea consumatorului din contractele de cumpărare