Contacte

Vă rugăm să citiți înainte de a ne contacta întrebări frecvente. Este posibil ca întrebarea dvs. să fi primit deja răspuns. Dacă nu găsești răspunsul tău, scrie-ne folosind formularele de contact. Link-uri către formularele de contact pentru fiecare tip de solicitare sunt furnizate mai jos. De obicei, trebuie să ne pregătim pentru majoritatea întrebărilor dvs. cel puțin o perioadă pentru a vă răspunde corect. Prin urmare, este mai bine dacă utilizați formularul de contact înainte de apelul telefonic. Încercăm întotdeauna să vă răspundem la întrebări cât mai curând posibil, dar vă rugăm să aveți răbdare dacă nu primiți un răspuns imediat. Răspundem adesea la zeci de întrebări ale utilizatorilor în mai multe limbi și țări. Dacă este posibil, comunicați în engleză, cehă, poloneză sau slovacă. Trebuie să traducem în alte limbi și, uneori, nu înțelegem exact ce întrebați. Prin urmare, pune întrebări simplu și clar. Multumesc pentru intelegere.

Comenzi

Trebuie să întrebați despre comandă? Doriți să adăugați informații importante la comanda dvs.? Trebuie să adăugați mai multe produse la comanda dvs.? Scrie-ne cât mai curând posibil ca să reușim la timp.
Solicitați o comandă
+420 605 458 363
Telefon de LUNI-VINERI între orele 9:00 - 16:00 (numai cehă, slovacă, poloneză, engleză)

Reclamații, schimb

Nu ai ales marimea potrivita, trebuie sa schimbi marfa cu alta marime? Există o problemă cu mărfurile și trebuie să vă plângeți despre ele?
Solicitați un schimb de mărfuri
Solicitați reclamații cu privire la bunuri
+420 605 458 363
Telefon de LUNI-VINERI între orele 9:00 - 16:00 (numai cehă, slovacă, poloneză, engleză)

Program de afiliere, en-gros, marketing

Ești interesat de programul nostru de afiliere? Ai un site web și vrei să câștigi bani vânzând produsele noastre? Sunteți distribuitor sau producător de bunuri care ar putea fi vândute în magazinul nostru online și doriți să ni le oferiți? Aveți o ofertă interesantă pentru noi în ceea ce privește marketingul și promovarea produselor? Scrie-ne.
Întrebați despre un program parterre
Întrebați despre cooperarea în afaceri
Oferiți colaborare în marketing, publicitate

Raportare erori în magazinul electronic, tehnologie

Există o greșeală în magazinul electronic? Ceva nu a funcționat sau sistemul a răspuns incorect? Aveți un sfat pentru a ne îmbunătăți? Scrie-ne și ajută-ne să îmbunătățim funcționalitatea magazinului.
Raportați o eroare
Sugerează Idea

Bunuri returnate

Nu sunteți mulțumit de bunurile livrate? Dacă sunteți consumator final, aveți dreptul de a returna bunurile achiziționate fără a indica un motiv conform § 1829 din Codul civil (Legea nr. 89/2012 Coll.), În termen de 14 zile calendaristice de la data primirii bunuri. De asemenea, aveți dreptul să plasați o comandă prin Internet cu o colecție personală la unul dintre magazinele noastre fizice.
Conditii de returnare a marfurilor
Cere retur

Adresa expeditorului
Ambalați mărfurile astfel încât să nu fie deteriorate în timpul transportului. Trimiteți bunurile returnate la adresa de mai jos și anexați factura și retragerea din contract.

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic


PayPal și rambursarea costurilor de retur
Dacă ați plătit comanda prin PayPal și ați activat serviciul / Retur gratuit /, atunci PayPal vă poate rambursa taxele poștale la returnarea mărfurilor. Informații despre acest serviciu găsiți aici:
Returnați banii pentru poștă atunci când returnați mărfurile

ATENŢIE: Pentru a utiliza serviciul de returnare gratuită, trebuie să aveți acest serviciu activat în contul dvs. PayPal înainte de a comanda. Verificați PayPal pentru a vedea dacă acest serviciu este disponibil în țara dvs. Dacă da, activează-l. WWW.ATAKT.RO nu are dreptul la rambursarea costurilor de retur, indiferent dacă clientul este sau nu înregistrat la serviciu.

Operator

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic

IČ: 65475054
DIČ: CZ7106165550


Cont bancar - pentru plati in strainatate prin transfer bancar
IBAN: CZ59 2010 0000 0024 0011 4065
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Contul bancar este deținut pe nume: Ing. Roman Škorňák

Cont bancar - Cehia
Numar de cont: 2400114065 / 2010

Informatii de plata
Nu trimiteți niciodată bani până când vi se solicită acest lucru prin e-mail. Instrucțiuni de plată: suma exactă, inclusiv moneda și simbolul de plată variabilă, va fi întotdeauna trimisă separat la adresa dvs. de e-mail. Vă vom trimite o comandă de plată când vom fi confirmat 100% că bunurile sunt gata pentru a fi trimise. Acest lucru va preveni rambursările inutile în cazul unei comenzi incomplete, care poate apărea din vânzarea de bunuri în magazine fizice, disponibilitatea stocului declarată incorect și alte evenimente neașteptate. Stocurile de filiale și depozitul central sunt sincronizate o dată pe zi noaptea. Multumesc pentru intelegere.

Tipul companiei/forma de afaceri

Forma de activitate: lucrător pe cont propriu (persoană care desfășoară activități independente)
Nume de afaceri: Ing. Roman Škorňák

Inregistrata in Registrul Comertului al Municipiului Ostrava

Rezolvarea litigiilor / reclamațiilor
În caz de probleme sau reclamații, puteți utiliza platforma online de soluționare a litigiilor, care este înființată de Comisia Europeană și este disponibilă la: ec.europa.eu/consumers/odr/.
Platformă tradusă în român.

Din păcate, nu suntem obligați și nu putem participa la soluționarea litigiilor într-un mod alternativ (în afara instanței).